Audio oprema

Contact

Pregled zvučnika koje koristimo, JBL VRX line array sistem

Zvučne kutije

db Technologies VIO

  • db Technologies VIO

dbTechnologies VIO je sustav koji sadrži širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

Više informacija

D&B System

  • D&B

D&b sustav nije samo zvučnici koje vidite na pozornici. To je u stvari širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

Više informacija

db Technologies DVA

  • db Technologies DVA

dbTechnologies DVA je sustav koji sadrži širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

Više informacija

JBL VRX932 line array

  • vrx-932

8 komada

Kompaktna i lagana zvučna kutija koja pokriva srednji i visoki spektar tonova. U kombinaciji s VRX918 basom čini vrhunski line array sustav.

Stranica proizvođača

JBL VRX918 bass

  • vrx918

8 komada

Bas refleks kutija sa zvučnikom od 18" koja se koristi u array sistemima, a dizajnirana je tako da se može postavljati i vješanjem.

Stranica proizvođača

JBL SRX728S Dual 18" Subwoofer

  • srx728

6 komada

Subwoofer is built to deliver smooth, clean, accurate low-end. With a pair of 18" Differential Drive woofers, it handles an amazing 1600W power (continuous).

Stranica proizvođača

db Technologies

  • db Technologies

dbTechnologies je sustav koji sadrži širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

Više informacija